Бронювання номерів

Дата

Гостей

img
img

ЗАМОК " БЕЛЬВЕДЕР" ВИСОЧІЄ НА СКЕЛІ У 2,5 КМ ДО БУКОВЕЛЮ

РАДО ВІТАЄМО У ЗАМКУ «БЕЛЬВЕДЕР»

всі номери
  • зима
  • /
  • лiто
1 /

Запрошуемо всіх до замку «БЕЛЬВЕДЕР»

Замок " Бельведер" височіє на скелі у 2,5 км до Буковелю та гірськолижних спусків у центрі села Поляниця. Під скелею свої води несе гірська річка Прутець. З вікон замку відкривається панорамний вигляд на гори та річку. Поруч 2 супермаркети, декілька кафе та ресторанів, прокат лиж та велосипедів, аптека та банк.

Для гостей «Замку Бельведер» ми пропонуємо:

Забронювати номер

Відгуки

Всі відгуки

Лідія

Жовтень 2023

Львів

Дякую за чудовий відпочинок!!! Прийняли , зустріли , незважаючи, що ми приїхали після 23.00. Також величезний плюс – наявність зарядки для електромобіля, навіть не взяли оплату, що було дуже приємно!!! Чисті, комфортні номера, тепло, затишно, зручні матраци, хороше розташування готелю. Дитячий майданчик і своя закрита територія. Чудово! Однозначно рекомендую!!! Дякуємо за гостинність!

Андріана

Вересень 2023

Львів

Бронювали апартаменти-студія з терасою на 3 ночі для двох осіб. В номері чистенько, прибирають щодня. В номері є все необхідне для комфортного проживання ( міні – кухня, посуд, телевізор, санвузол, та інше). Дуже привітний персонал. З мінусів – вода, а саме запах, проте перед бронюванням цих апартаментів читала відгуки, тому взяли воду з собою, відповідно дискомфорту не відчули. Обов’язково відвідаємо це місце знову.

Марина

Січень 2022

Київ

Невеликий затишний готель, чистий і охайний. Зручне розташування біля дороги, до витягів 4 км. Навпроти готелю сувенірний ринок, прокат спорядження, за 2 хв. супермаркет і аптека. Просторий двокімнатний номер на другому поверсі перевершив наші очікування! Із вікна чудовий краєвид на гори і річку, на терасі можна відпочити за столом. У номері чисто і тепло, завжди є гаряча вода, дуже зручна кухонна зона з усім необхідним. Особливо сподобався комин, який додавав затишку. Олег та Світлана приємні адміністратори. Від води різкий запах, але він скрізь у цій місцевості.

Оксана

Червень 2020

Коровія

Не дуже повезло з погодою, але камін і вино)) створили неймовірний затишок і додали натхнення! Гірське повітря і прекрасні види незабутні за будь якої погоди)).

Анастасия

Травень 2020

Днепр

Отдыхали с детьми в феврале. Одно из главных преимуществ апартаментов – наличие собственной кухни (наши дети любят только мою стряпню ;))) Супермаркет через дорогу. Особый шарм вечерам придало наличие камина с дровами). Обязательно будем в июле.

Ольга

Травень 2019

Львів

Все було чудово! Дякуємо! ?

УВАГА! Забороняється паління у всіх приміщеннях готелю.

Штраф за порушення цього правила складає 1000 гривень.

Контакти готелю
«Замок Бельведер»

Центр с. Поляниця, вул. Карпатська 121а безпосередньо на шляху до гірськолижного комплексу "Буковель".

Тел: +38 (050) 036 73 33
         +38 (098) 928 43 39

Email: atelier@i.ua